Kromišljanja

Kromišljanja su promišljanja – ali kroatistička. 🙂 Na Facebooku i Instagramu razgovaramo o brojnim književnim i jezikoslovnim temama. Ponekada se razvije prava rasprava te napišemo nekoliko rečenica koje premaše broj dozvoljenih znakova na društvenim mrežama. Zato smo ih smjestile ovdje: u rubrike Književna kromišljanja te Jezična kromišljanja – ovisno o tome što vam je slađe – jer ne možemo odlučiti koja nam je od tih dviju strana, koje se ionako nerijetko na kraju stope u jednu, draža. Pedagoginje koje se kriju u tim kroatističkim prostranstvima naših ličnosti ponekada odluče reći koju pametnu i podijeliti svoja kroatistička iskustva kako bi i drugima bila od koristi. Njih možete pronaći u motivacijskoj rubrici. Neće biti previše pametovanja, obećajemo! 🙂

Uvijek volimo najaviti lijepa i korisna događanja koja se tiču struke te poneki zanimljiv natječaj koji bi vas mogao zanimati. Zato vam na raspolaganje stavljamo rubriku Događanja.

Ako naiđete na nešto zanimljivo o čemu bismo mogle pisati, uvijek nam se možete javiti porukom na Facebooku ili Instragramu, a redovito provjeravamo i e-poštu: hjzasve(at)gmail.com. Do čitanja!