Natječaj KGZ-a: Osmislite vizuale Mjeseca hrvatske knjige i osvojite vrijedne nagrade

Mjesec hrvatske knjige tradicionalno se i ove godine obilježava od 15. listopada do 15. studenog, a svečano će se otvorenje održati u Ivanić-Gradu. Ovogodišnja je manifestacija, s motom Razlistaj se!, posvećena planetu Zemlji. Nacionalni kviz za poticanje čitanja nosi naziv Istraživači planeta Z.

Knjižnice grada Zagreba, organizator događaja, raspisale su natječaj za vizualno rješenje plakata, korica programske knjižice, pozivnice, bookmarkera i vizuala za mrežne i društvene stranice na koji se mogu prijaviti sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Svi materijali moraju sadržavati tekst Mjesec hrvatske knjige 2020. i od 15. listopada do 15. studenoga, a predlaže se u oblikovanje uključiti i glavnu temu ili moto. Rok je za slanje radova nedjelja, 12. srpnja, u ponoć, a slati ih treba na adresu mhk@kgz.hr s naznakom predmeta Prijava na natječaj za grafičko rješenje Mjeseca hrvatske knjige 2020.

Predviđene su tri nagrade: 1. nagrada u iznosu od 4000 kn , 2. nagrada u iznosu od 2000 kn te 3. nagrada u iznosu od 1000 kn. Detalje o natječaju možete pronaći na poveznici.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s