Ususret državnoj maturi: Kviz o refleksima jata

Budući da se državna matura bliži, pravo je vrijeme da se počne ponavljati gradivo. Ovoga puta možete provjeriti svoje poznavanje pravopisnih pravila o refleksima jata.

Sljedećih ćemo tjedana svakog utorka i subote objavljivati kvizove iz književnosti, odnosno hrvatskog jezika, koji obuhvaćaju pitanja koja su se pojavljivala na dosadašnjim ispitima državne mature. Ispunjavanje je anonimno, a rezultatima se možete pohvaliti u komentarima. Nadamo se da će na ovaj način ponavljanje biti puno zabavnije. 🙂

Kvizu možete pristupiti na poveznici: Refleksi jata.


Za vas smo pripremile još niz drugih kvizova za ponavljanje državne mature: Kviz o književnosti I Kviz o književnosti II Kviz o književnosti III Kviz o književnosti IV Kviz o književnosti V Kviz o književnosti VI Kviz o književnosti VII Kviz o književnosti VIII Kviz o književnosti IX Kviz o hrvatskom jeziku I Kviz o hrvatskom jeziku II Kviz o hrvatskom jeziku III Kviz o hrvatskom jeziku IV Kviz o hrvatskom jeziku V Kviz o hrvatskom jeziku VI Kviz o hrvatskom jeziku VII Kviz o hrvatskom jeziku VIII Kviz o hrvatskom jeziku IX.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s